Waarom is een breekpunt in tennis zo cruciaal?

Beste antwoord

Als professionele speler zijn servicegames gemakkelijker te winnen omdat we beginnen met het punt. Als je aan het punt begint, heb je een hele reeks porties en gangen om te serveren. Het is gemakkelijker om controle te krijgen over een punt en de overhand te krijgen. Als je bepaalt hoe punten gaan, heb je duidelijk een grotere kans om het punt te winnen. Dit is waarom het gemakkelijker is om dit te doen in servicegames.

Wanneer we terugkeren, vaker wel dan niet, beginnen we in de verdediging en proberen we het punt te neutraliseren om controle te krijgen. Begin in de verdediging, het is moeilijker om in de aanval te gaan en de punt te beheersen. Dat is waarom ik de meeste profwedstrijden ben, spelers hoeven maar één keer te pauzeren om de set te winnen, aangezien er andere servicegames worden gehouden. Daarom zijn breakpoints cruciaal en moet er met hoofdletter worden gespeeld.

Antwoord

Om de regels voor de pauzes in een tenniswedstrijd te begrijpen, laten we eerst zien wanneer er pauzes plaatsvinden. .

Het spel begint met een opwarmingssessie van 15 minuten. De spelers hebben dan een minuut om tot rust te komen, ervoor te zorgen dat alles in hun stoel in orde is, voldoende rackets toegankelijk zijn, energiedrankjes geplaatst met labels naar buiten gericht ( in het geval van Rafa), enz., en ontmoet elkaar voor de toss.

Pauzes worden toegewezen tijdens het wisselen van eindigt (of wissels), of wanneer een speler kiest voor een blessure time-out.

De spelers wisselen van kant na afloop van een oneven wedstrijd.

(dwz aan het einde van derde, vijfde, spel totdat de set voorbij is)

Tijdens de wisseling van speelhelft hebben de spelers recht op een pauze van 90 seconden . Opgemerkt moet worden dat er geen pauze is bij de eerste omschakeling . (Als de De eerste game zelf duurt lang genoeg, de scheidsrechter houdt de spelers wat speling.)

Als de set naar een tiebreak (6–6) gaat, wisselen de spelers elke 6 gespeelde punten van kant. Er worden hier geen pauzes toegekend. De speler kan gewoon wat energiedrankjes drinken, maar kan niet op zijn stoel gaan zitten.

Na voltooiing van de set krijgen de spelers een pauze van twee minuten . Ze mogen dit gebruiken als toiletpauze.

Spelers mogen tijdens een set niet van de baan gaan, behalve als het een medische time-out is. Medische time-outs zijn meestal 3 minuten (maar overschrijden meestal deze limiet).

Elke ongehoorzaamheid leidt tot schending van de code.